loader image
MENU
Graag stel ik mezelf voor

Mijn naam is Aimée van Ommeren, ik ben 24 jaar en afwisselend woonachtig in Limburg en Kaapstad (Zuid-Afrika).

Gedurende mijn studie HBO Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek met als specialisatie Forensische Biologie werd al snel duidelijk dat het ondersteunen, coachen, motiveren en begeleiden van medestudenten en stagiaires mij veel voldoening gaf. Als student tutor heb ik dan ook een brede ervaring opgedaan.

Het snel oppikken en delen van de geleerde informatie met anderen zorgde ervoor dat ik niet alleen mijn kennis verbreedde, maar leerde mij ook hoe ik mij efficiënter in de lesstof kan verdiepen en deze in duidelijke bewoordingen aan een ander kan overbrengen.

Tijdens mijn stage periodes aan het Erasmus MC Rotterdam (afdeling moleculaire genetica en afdeling experimentele cardiologie) alsook tijdens de internationale uitwisseling aan de Coventry University, Faculty of Health and Life Sciences (Biomedical Science) kwam ik in aanraking met veel diverse studie- en onderzoeksmethoden.

Mijn passie is reizen. Juist deze passie heeft mij geleid naar het werk dat ik met hart en ziel doe, namelijk het helpen van anderen op het gebied van onderwijs.

Tijdens één van mijn reizen naar Zuid-Afrika in 2021 heb ik een complexe beenbreuk opgelopen, waardoor de terugreis naar Nederland maanden vertraging opliep. Door mijn positieve en gedreven instelling, het belang hechten aan onafhankelijk te zijn en het zoeken naar mogelijkheden meldde ik mij aan bij diverse sites als studiecoach. Al snel werd mij duidelijk dat ik voor mijzelf wilde beginnen en zo geschiedde:

Vanaf 1-1-2022 is A1 Bijles een feit!