loader image
MENU

Voortgezet Onderwijs

De meeste leerlingen hebben weleens bijles gehad.

Je hebt niet genoeg aan de behandeling van een (specifiek) vak op school door de vakdocent. Klassen zijn vaak groot en individuele aandacht geven is niet altijd haalbaar. Samen met de bijlescoach kan er wel één-op-éen de lesstof behandeld worden en stel je gemakkelijker vragen die je in de groep misschien niet durft te vragen.

Niet elke leerling leert even gemakkelijk. Samen met de bijlescoach leer je op je eigen tempo. 

Veel mensen hebben moeite met het opstellen van een planning. Een bijlescoach kan samen met jou een persoonlijke studieplanner opstellen en erop toezien dat je deze planning ook volgt. Zo wordt ook zichtbaar waar de eventuele knelpunten zitten en kunnen deze meteen worden opgepakt.

Eén-op-één bijles is productief, het wordt meteen duidelijk wat je sterke en zwakke punten zijn en waar je leerproblemen zitten. Daardoor weet je precies waar je aan moet werken, wat het leren uiteindelijk gemakkelijker kan maken.

Het ontbreekt je misschien aan zelfvertrouwen. Zelfs na hard leren voor een vak valt het cijfer tegen waardoor je het geloof in jezelf verliest, met alle gevolgen van dien. Door samen te kijken naar de inhoud van het vak en te oefenen keert het zelfvertrouwen weer terug en zal je ook beter gaan presteren.

Hiermee kan ik helpen

  • Losse les: € 25,00 per uur
  • Pakket 10 uur: € 240,00 / € 24,00 per uur
  • Pakket 15 uur: € 345,00 / € 23,00 per uur
  • Pakket 20 uur: € 440,00 / € 22,00 per uur
  • Pakket 25 uur: € 525,00 / € 21,00 per uur
  • Pakket 50 uur: € 975,00 / € 19,50 per uur

TIP VAN DE WEEK

Deze week een tip voor alle scheikunde leerlingen:

De naam hydrolyse komt van het woord ‘hydro’, wat staat voor water, en het woord ‘lyse’, wat staat voor afbreken  afbreken met water.

Waarschijnlijk overweeg jij om bijles te nemen. Ik ben erg nieuwsgierig wat jouw beweegreden hiervoor is en ik zou het leuk vinden als je dit met mij wilt delen. Stuur mij een berichtje dan kunnen we samen kijken of ik jou ergens mee kan helpen.

PS: Tot de leeftijd van 16 jaar is er toestemming van de ouders nodig.

Hopelijk tot gauw!
Met een positieve groet,

Aimée